andoridlogo

Lézeres visszérműtét

Lézeres visszérműtét

Magánklinikánkon használt diódalézer egyaránt alkalmas a FŐ VÉNATÖRZSEK, a nagyobb véna OLDALÁGAK és az összekötő VISSZEREK(perforansok) műtéti kezelésére.

A lézeres visszérműtét az egészséges keringés visszaállítása mellett a legoptimálisabb kozmetikai eredményt is produkálja. A hagyományos műtétekkel szemben itt a metszés néhány milliméteres, a kibocsátott lézerfény pedig minimális szöveti roncsolódást okoz. A néhány mm-es metszést követően a sebész egy vékony lézer szondát vezet – ultrahang kontroll mellett – a beteg erekbe, és a lézer által kibocsájtott energia segítségével elzárja azokat. A keringés ettől kezdve a mélyvénás rendszer felé terelődik, így jelentősen javul a láb keringése. Szövődménymentes, gyors gyógyulást biztosít.
Klinikánkon 7. éve végzünk lézeres visszérműtétet, nyomon követéses vizsgálatok igazolják, hogy a lézeres eljárás után a kiújulás jelentősen elmarad a hagyományos műtéti eljáráshoz képest. Néhány nap után ismét munkába állhat, pár hét elteltével élheti normális életvitelét. Mindkét láb egyidejű kezelése egy műtéttel megoldható, így a lehető legrövidebb idő alatt megszabadulhat panaszaitól.
Tudjon meg róla többet blogcikkünkből: https://platanklinika.hu/lezeres-visszermutet/
doctor t in the operating room for surgical venous vascular surgery clinic

Szakorvosaink

Orvosi csapatunk első osztályú szakértelemmel és sokéves tapasztalattal büszkélkedhet, bizalmat teremtő személyes hozzáállással.

Dr. Csordás József

Érsebészet, Sebészet

Dr. Lutár András

Érsebészet, Sebészet

ÚJ SZOLGÁLTATÁS!

Bemer terápia

A Bemer mágnesterápia számos fájdalom kezelésében igen hatékony módszer. A terápia eredményesen használható:

mozgásszervi fájdalom kezelésére

migrén kezelésére

életminőség javítására

krónikus bőrpanaszok gyógyítására

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit és kollégáink 48 órán belül keresni fogják a megadott telefonszámon!
Visszahivas