andoridlogo

Bemutatkozás

Bemutatkozás
A Platán Magánklinika elődjét 2015-ben nyitottuk, Zalaegerszeg első komplex orvosi szolgáltatásokat kínáló magánintézményeként. Elsődleges célunk az volt, hogy a zalaegerszegi és a megyeszékhely környékén élő lakosoknak egyaránt színvonalas magánegészségügyi szolgáltatást kínáljunk.
Az évek során jelentősen megnőtt szakrendeléseink és szakorvosaink száma. Jelentősen bővítettük eszközparkunkat és kiszolgáló, tanácsadói és időpontfoglalási szolgáltatásainkat, számos infrastrukturális fejlesztést hajtottunk végre.
Magánklinikánk 2022 Februártól már több mint 600 négyzetméteren, modern, teljesen új szakrendelési központtal és kibővített szolgáltatásokat nyújtó, betegszobákkal felszerelt sebészeti központtal várja gyógyulni vágyó betegeit. Hosszú évekre visszanyúló orvosi kapcsolataink révén nem csupán a megszokott rutin beavatkozások terén tudunk segíteni betegeinknek, de számos különleges, egyedi eljárásokat igénylő esetre is megtaláljuk a legoptimálisabb kezeléseket. A Léda-Platán Magánklinika nem csak orvosok magán-szakrendelése. Labor szolgáltatásunkkal és teljes értékű műtőnkkel kiegészülve- a beteg embert komplexen szemlélve- a betegség diagnosztizálásától egészen a gyógyulásig kísérhetjük végig a hozzánk fordulókat. A magánklinikánkat orvosként álmodtuk meg 8 évvel ezelőtt, és orvosként, a betegek érdekeit és igényeit szem előtt tartva vezetjük immár Léda-Platán Magánklinika és Sebészeti Központként a mai napig.
Köszönjük a bizalmukat, köszönjük, hogy minket választanak a gyógyulás útján!
Dr. Németh László
Dr. Györe Imre
Dr. Németh Barnabás

Léda-platán magánklinika

A Léda-Platán Magánklinika, Platán Centerben található modern, minden igényt kiszolgálni képes szakrendelési központja több, mint 500 négyzetméteren fogadja betegeit. A magánklinikán közel 40 különböző szakterület érhető el, neves, tapasztalt szakorvosok, specialisták szakmai irányítása és felügyelete mellett a legmodernebb gépek és berendezések támogatásával. A Léda-Platán Magánklinika Zalaegerszeg legrégebbi komplex orvosi szolgáltatásokat nyújtó magánklinikája, ami a mai napig a szakmaiság és a betegek iránt elkötelezett orvos alapító-tulajdonosok vezetése alatt áll.

Léda-platán sebészeti központ

A Platán Centerben megnyílt szakrendelési központunkkal párhuzamosan az Ady utcai épületünkben megkezdtük kibővült egynapos sebészeti beavatkozásainkat Léda-Platán Sebészeti Központ néven. Zalaegerszeg térségében, illetve a nyugat-balatoni régióban egyedül a Léda-Platán Sebészeti Központ rendelkezik teljes értékű magánműtővel. Szakrendeléseinkkel, laborunkkal és műtönkkel egyedüli klinikaként kínálunk teljes körű egészségügyi szolgáltatásokat. Az Ady utcai épületünkben található Léda-Platán Sebészeti Központban számos egynapos műtéti beavatkozás mellett hozzájuk kapcsolódó szakrendeléseket és labort is működtetünk.

ÍGY MŰKÖDIK KEDVEZMÉNYKÁRTYÁNK

1. Fizessen elő!
2. Töltse le a Platán Magánklinika mobilapplikációt!
3. Foglaljon online vagy telefonon!
4. Érvényesítse a kedvezményt!