andoridlogo

Lökéshullám terápia

Lökéshullám terápia

Hatékony fájdalomcsillapítás a Platán Magánklinikán

A BTL Lökéshullám egy új, non-invazív kezelési mód a mozgásszervrendszeri panaszok kezelésére. Leggyakoribb alkalmazási területe a gyógytorna, ortopédia és sport orvoslás területe. Indikációi: vállfájdalom, epicondylitis, low back pain-szindróma, Achilles-ín fájdalom, ugrótérd és trigger pontok.
A lökéshullám egy akusztikus hullám, ami magas energiát juttat a fájdalmas pontokhoz és a szubakut, szubkrónikus és krónikus állapotú rostos vagy harántcsíkolt szövetekhez. Ez az energia elősegíti a gyógyulást, valamint az inak és lágy szövetek reparációs és regenerációs folyamatait.

Leggyakoribb alkalmazási területek

Vállfájdalom
Teniszkönyök
Sarkantyú
Sarokfájás
Trapezius
Térd
Sípcsont
Csípő
A terápia hatékonyabb lehet azon pácienseknél, akik plantar fasciitisszel, vagyis talp és sarokfájdalmakkal küszködnek, vagy tendinitis calcificansban, vagyis a vállízület mozgásainak fájdalmas beszűkülésével, meszesedéssel járó betegségben szenvednek. Különösen hatásos a kezelés az Achilles-ín gyulladásának megszüntetésére, és a panaszmentesség elérésére.

Kutatási eredmények azt mutatják, hogy a terápiás területre 50-100 impulzust kell leadni négyzetcentiméterenként. A kezelés ebből adódóan 2-5 percig tart, és fájdalomcsillapítás, anesztézia nélkül, ambulánsan végezhető.

Amennyiben érdekli a kezelés, keressen minket bizalommal!

ÍGY MŰKÖDIK KEDVEZMÉNYKÁRTYÁNK

1. Fizessen elő!
2. Töltse le a Platán Magánklinika mobilapplikációt!
3. Foglaljon online vagy telefonon!
4. Érvényesítse a kedvezményt!

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit és kollégáink 48 órán belül keresni fogják a megadott telefonszámon!
Visszahivas