andoridlogo

Érsebészet

Érsebészet Zalaegerszeg - De mivel foglalkozik egy érsebész?

Az érsebészet a vénák és artériák betegségeivel, azoknak kezelésével foglalkozó szakág. Feladata a szervezetünk egyes régióiban, szerveiben érszűkület következtében kialakult vérhiányos állapot megelőzése, kezelése. Ezek az érszűkületek sok esetben a végtagokat, illetve az életet veszélyeztető tünetek, de ide soroljuk a trombózis, mélyvénás trombózis, visszér kezelését is.

Artériás betegségek

Artériás betegségek során az agyi erek nyaki szakaszának és az alsó végtagi verőerek betegségéről, verőér-szűkületről, elzáródásról van szó. Az elzáródott artériák vérellátási rendellenességet okoznak, ami a szövetek működési zavarát idézi elő. A kóros érszakaszon végzett beavatkozások segítségével tudjuk a tüneteket enyhíteni, a szövetek működését javítani.

Vénás betegségek

A vénás betegségek – hétköznapi, ismertebb nevén a visszérbetegségek – elsősorban nagy megterheléses helyeken, vagyis az alsó végtagokon alakulnak ki. A vénás betegségek, vagyis a visszér – attól függően mennyire előrehaladott állapotban van – lehet kozmetikai probléma, vagy akár súlyosabb, szövődményes lábszárfekély.
Érsebészet Zalaegerszeg

Egynapos sebészeti beavatkozás

Érsebészeti szakorvosi vizsgálat keretében a verőerek és a visszerek betegségeinek legtöbb fajtájával foglalkozunk. Alapos betegvizsgálatot és diagnózist követően, életmód-tanácsadást, gyógyszeres, injekciós kezelést végzünk. Súlyosabb esetben Sebészeti Központunkban elvégezzük a műtéti kezelést megelőző kivizsgálást, megszervezzük és lebonyolítjuk a műtéti beavatkozást.

Visszér műtét

Szkleroterápia

Lábszárfekély kezelése

Szakorvosaink

Orvosi csapatunk első osztályú szakértelemmel és sokéves tapasztalattal büszkélkedhet, bizalmat teremtő személyes hozzáállással.

Dr. Lutár András

Érsebészet, Sebészet

Dr. Csordás József

Érsebészet, Sebészet

Vizsgálati árak

  • Érsebészeti szakvizsgálat 26 000 Ft
  • Doppler UH 7 000 Ft
  • Kontroll (4 héten belül) 15 000 Ft
  • Sclerotizálás, seprűvénák kezelése (injekcióval) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként 30 000 Ft-tól
  • Kis érbeavatkozás (rendelőben végezhető) - szakorvosi vizsgálat kiegészítéseként - a varratszedés díját tartalmazza 45 000 Ft
  • Fekélyes seb kezelése 20 000 Ft-tól

ÚJ SZOLGÁLTATÁS!

Bemer terápia

A Bemer mágnesterápia számos fájdalom kezelésében igen hatékony módszer. A terápia eredményesen használható:

mozgásszervi fájdalom kezelésére

migrén kezelésére

életminőség javítására

krónikus bőrpanaszok gyógyítására

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit és kollégáink 48 órán belül keresni fogják a megadott telefonszámon!
Visszahivas