andoridlogo

Holter monitor

Holter monitor
A szívritmuszavarok diagnosztizálásához olykor folyamatos 24 órás, vagy még hosszabb idejű, hordozható EKG monitor viselése szükséges. Ezt a készüléket hívjuk Holter monitornak, ami 24 órán keresztül figyeli és folyamatosan rögzíti a szív elektromos tevékenységét.
Olyan kardiológiai problémák (például szívritmus zavar) diagnosztizálására szolgál, amelyek nem jelentkeznek folyamatosan a páciensnél, ezért nem is mutathatók ki pár perces, hagyományos vizsgálattal.

A Holter monitor felhelyezése, használata

A készülék felhelyezését követően zavartalanul, a megszokott napi rutin szerint végezhetjük feladatainkat. A Holter monitor egy kis rádió méretű készülékből és a folyamatos monitorozáshoz szükséges 5 tappancsból áll. A készüléket nyakba lehet akasztani, a tappancsok (elektródák) a mellkasra kerülnek felragasztásra. Az automatikus monitorozás mellett, kellemetlenség vagy szívpanasz észlelésekor a készülék – erre a célra kialakított – gombját meg kell nyomni a páciensnek. A vizsgálat alatt javasolt részletes eseménynapló vezetése az olyan napi tevékenységek mint például a séta, stressz, étkezés, fokozott fizikai aktivitás pontos feljegyzésére.
A pregnant woman measures daily blood pressure with Holter and drinks water
Holter monitor szakterületi rendelésünkre csak telefonon lehetséges időpontot foglalni! Kérem hívja recepciós munkatársainkat, akik segítenek az Önnek legmegfelelőbb időpontot lefoglalni!

Szakorvosaink

Orvosi csapatunk első osztályú szakértelemmel és sokéves tapasztalattal büszkélkedhet, bizalmat teremtő személyes hozzáállással.

Dr. Németh Barnabás

Kardiológia

Dr. Kovács Orsolya

Kardiológia

Dr. Kenéz András

Kardiológia

Vizsgálati árak

  • Holter ( 24 órás EKG monitorozás ) 20 000 Ft
  • Holter ( 72 órás EKG monitorozás ) 33 000 Ft

ÍGY MŰKÖDIK KEDVEZMÉNYKÁRTYÁNK

1. Fizessen elő!
2. Töltse le a Platán Magánklinika mobilapplikációt!
3. Foglaljon online vagy telefonon!
4. Érvényesítse a kedvezményt!