andoridlogo

Gyermekortopédia

Gyermekortopédia

Mivel foglalkozik gyermekortopédia?

A gyermekortopédia a mozgató- és támasztószervek, a csontok, ízületek, csigolyák, izmok és a körülöttük lévő lágy részek veleszületett vagy a gyermekkorban később kialakult elváltozásaival, rendellenességeivel foglalkozó orvosi szakterület. A gyermekortopédiai vizsgálat során a szakorvos kiszűri a veleszületett mozgásszervi rendellenességeket, tartáshibákat.
A gyermekortopédiai vizsgálatra érkezhet konkrét panasszal a gyermek, vagy tünetmentesen időszakos szűrővizsgálatra. Az első gyermekortopédia szűrővizsgálatok ajánlott időpontjai a hathetes (Ultrahangos csípőszűrés) és a négy hónapos kor.

Gyermekortopédia kezelések

Amennyiben a vizsgálatok eredményeként korrekció szükséges szakorvosunk kezeli az ízületi deformitásokat, betanítja a gyógyászati segédeszközök használatát. Fontos része a gyermekortopédia ellátásnak a szülőkkel történő konzultáció, a szülők jótanácsokkal történő ellátása. Átbeszéljük melyek a legfontosabb teendők a baba egészséges mozgásfejlődéséért és miként tudjuk nyomon követni ortopédiai szempontból.
Children's preventive orthopedic massage mat

Szakorvosaink

Orvosi csapatunk első osztályú szakértelemmel és sokéves tapasztalattal büszkélkedhet, bizalmat teremtő személyes hozzáállással.

Dr. Süle Zsolt

Ortopédia

Vizsgálati árak

  • Szakvizsgálat 24 000 Ft
  • Kontroll (4 héten belül) 18 000 Ft
  • Csípőszűrés 24 000 Ft

ÍGY MŰKÖDIK KEDVEZMÉNYKÁRTYÁNK

1. Fizessen elő!
2. Töltse le a Platán Magánklinika mobilapplikációt!
3. Foglaljon online vagy telefonon!
4. Érvényesítse a kedvezményt!

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit és kollégáink 48 órán belül keresni fogják a megadott telefonszámon!
Visszahivas